Please enable JS

Προφίλ

Σουμαλεύρης Αλέξανδρος

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Ειδικευθείς Νοσοκομείου Α. Συγγρός & Πανεπιστημιακής Κλινικής Χαϊδελβέργης Γερμανίας

Γενικά

Ο Σουμαλεύρης Αλέξανδρος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικευμένος στην Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης στην Γερμανία και στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων νοσημάτων “Ανδρέας Συγγρός”.

Είναι συνεργάτης του Ομίλου Υγεία στο Δερματολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ. Έχει εργαστεί στο Νοσοκομείο Λευκός Σταυρός Αθηνών, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρέβεζας καθώς και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας .

Φιλοσοφία

H φιλοσοφία του είναι να παρέχει στους ασθενείς τις πιο άμεσες, σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις πάντοτε με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης, τον χρόνο και τις οικονομικές δυνατότητες του ασθενούς.

 

Στόχος του είναι η πλήρης κι ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε δερματολογικού ή αφροδισιολογικού περιστατικού ώστε να αποφεύγεται στα πλαίσια του εφικτού η ταλαιπωρία των ασθενών από παραπομπές σε ιατρεία άλλων ειδικοτήτων.

Υπηρεσίες

Στο ιδιωτικό Δερματολογικό Ιατρείο του, ο ιατρός ασχολείται με όλο το φάσμα της κλινικής, αισθητικής και laser δερματολογίας. Ως εξειδικευμένος Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος μπορεί να σας συμβουλέψει υπεύθυνα σχετικά με την πρόληψη και την θεραπεία των δερματικών αλλά και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων. Επίσης, ασχολείται με την αντιμετώπιση των παθήσεων των νυχιών αλλά και των τριχών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδεικνύει στον τομέα της παιδοδερματολογίας, εφαρμόζοντας σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Έχει εξειδικευτεί στη θεραπευτική χρήση των laser στη Δερματολογία. Στο ιατρείο του πραγματοποιούνται θεραπείες laser αποτρίχωσης (LP Alexandrite ή Diode), αγγειακών βλαβών (KTP Laser), ανάπλασης του δέρματος (Fractional Co2 Laser ή Fraxel) καθώς και ενέσιμες θεραπείες όπως Fillers (εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος), μεσοθεραπεία και ιατρικά peeling. Παρακολουθώντας αδιάλειπτα τις επιστημονικές εξελίξεις, ο Δρ. Σουμαλεύρης Αλέξανδρος ως Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που βασίζονται στα υψηλότερα θεραπευτικά στάνταρντ.

Κλινική Δερματολογία

Η Κλινική Δερματολογία είναι ένας κλάδος της σύγχρονης δερματολογίας, που βρίσκει ευρεία εφαρμογή στην καθημερινή μας ζωή.

Αισθητική Δερματολόγια

Η Αισθητική Δερματολόγια είναι ο κλάδος της Δερματολογίας που αντιμετωπίζει ή προλαμβάνει παθήσεις αισθητικής φύσεως.

Δερματοχειρουργική

Η Δερματοχειρουργική ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία των ιατρικών παθήσεων και των αισθητικών διαταραχών του δέρματος, των μαλλιών κλπ

Αφροδισιολογία

Η Αφροδισιολογία είναι ο κλάδος της ιατρικής που ασχολείται με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Τα νοσήματα αυτά μεταδίδονται κυρίως μέσω της σεξουαλικής επαφής.

Βιογραφικό

Σεπ. 1997 - Δεκ. 2004
Πανεπιστήμιο Αθηνών , πτυχίο Ιατρικής Σχολής.
Μάιος 2015
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος - Χειρουργική Δέρματος Δερματολογίκο Τμήμα , ΜΗΤΕΡΑ
Ιούλιος 2014
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Ιδιωτικό Ιατρείο Dermtherapy
6/2011 - 7/2014
Ειδικευόμενος Δερματολόγος Αφροδισιολόγος στο Νοσοκομείο Αντρέας Συγγρός
6/2008 - 6/2011
Βοηθός Παθολόγος Νοσοκομείο Λευκός Σταυρός Αθηνών
9/2007 - 5/2008
Ειδικευόμενος Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Πανεπιστήμιο Χαϊδελβέργης - Ιατρική Σχολή
5/2006 - 9/2006
Βοηθός Ιατρός Τμήμα Νεφρολογίας / Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Νοσοκομείο Πρέβεζας
11/2005 - 11/2006
Ειδικευόμενος Παθολόγος Τμήμα Αιματολογίας, Γενικό Νοσοκομείο 251 Πολεμικής Αεροπορίας
Μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ)
Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV)
Βερόνα , Ιταλία 2014
Experience on management of cutaneous lupus erythematosus in a series of 210 patients, at the European workshop on skin immune mediated inflammatory diseases (Simid)
Κωνσταντινούπολη , Τουρκία 2013 (22ο EADV )
Cinopathological features and follow up study in a series of 126 patients, at 22nd EADV Congress .
Folliculotropic mycosis fungoides: Clinopathological features and follow up study in a series of 36 patients, at 22nd EADV Congress.
17ο Πανελλήνιο Αιματολογικό Συνέδριο 2006
Marginal Zone Lymphoma in patients with cryoglobulinemia and hepatitis C, at the 17th Hellenic Haematology Congress.
11ο Συνέδριο Βαλκανικών || 2006 (Στρατιωτικη Ιατρική Επιτροπή)
The effect of intermediate doses of thalidomide and dexamethasone on angiogenesis in patients with refractory/relapsed multiple myeloma, at the 11th Congress of Balkan Military Medical Committee.
Serum levels of Vascular Endothelial Growth Factor predicts for progression free survival in patients with Multiple Myeloma who undergo Autologous Stem Cell Transplantation, at the 11th Congress of Balkan Military Medical Committee.
Osteonecrosis of the jaw in cancer after treatment with bisphosphonates: Incidence and risk factors, at the 11th Congress of Balkan Military Medical Committee.
Rituximab overrides bcl-2 resistance in diffuse large B-cell lymphoma, at the 11th Congress of Balkan Military Medical Committee.
male-avatar
Πέτρος Κ
24/09/2019

Ντόμπρα και σταράτα ότι λέει. Πολύ καλός και ευδιάθετος. Εμπνέει εμπιστοσύνη και το ιατρείο πεντακάθαρο, τον θεωρώ πλέον τον δερματολόγο μου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

female-avatar
ΕΛΕΝΗ Ρ
29/08/2019

Τόσο ο γιατρός όσο και η γραμματέας του, η οποία με υποδέχτηκε, ήταν εξαιρετικά ευγενικοί και πρόσχαροι.Ο χώρος έδειχνε ιδιαιτέρως καθαρός και προσεγμένος.Το ραντεβού μου πραγματοποιήθηκε όχι απλώς στην ώρα του αλλά και 10’ νωρίτερα (καθώς έφτασα στο ιατρείο νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα).Ο κος Σουμαλεύρης ασχολήθηκε αναλυτικά και σχολαστικά με όσα θέματα του ανέφερα ενώ μου εξήγησε λεπτομερώς όλα όσα ήθελα και έπρεπε να γνωρίζω. Έφυγα από το ιατρείο απολύτως ικανοποιημένη και χωρίς να αισθάνομαι ότι είχα κάποια απορία που δεν λύθηκε.

male-avatar
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β
29/08/2019

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος.

male-avatar
ΣΤΑΥΡΟΣ Β
07/08/2019

Έμπειρος, επεξηγηματικός και ήρεμος κατά την εξέταση του βρέφους.

male-avatar
Αρμάντο Γ
02/07/2019

Άμεσος και συνεπής, με καθοδήγησε και μου εξήγησε ακριβώς τι να κάνω και πως, καθώς παράλληλα με ηρέμησε και με βοήθησε εξηγώντας μου απλά και κατανοητά για το τι μου συνέβη!! Προτείνω ανεπιφύλακτα

female-avatar
Αννα Μαρια Μ
23/06/2019

Θέλαμε μια βεβαίωση για το κολυμβητήριο, όλα καλά.

male-avatar
ΙΣΙΔΩΡΟΣ Μ
19/06/2019

Εξαιρετικός και κατατοπιστικότατος.

male-avatar
Ελευθέριος Κ
12/06/2019

Υπήρξε σχολαστικός και κατατοπιστικός ως προς τι είναι το καλύτερο για εμένα και την γυναίκα μου.

female-avatar
ΔΗΜΗΤΡΑ Λ
17/05/2019

Εξαιρετικός. Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα!!

female-avatar
ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΜΑΡΙΑ Φ
04/05/2019

Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Γνώστης του αντικειμένου του σε άριστο βαθμό. Τον πρότεινα ήδη σε γνωστό μου.

female-avatar
Βασιλική Κ
02/05/2019

Ενημερωμένος, καταρτισμένος, ευγενικός και ευχάριστος. Εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια.Προσεγμένο και σύγχρονο ιατρείο.Συνέπεια στα ραντεβού .

male-avatar
Andeas G
19/04/2019

Aτομο εμπιστοσυνης

female-avatar
Αννέζα Α
19/04/2019

Έμεινα ευχαριστημένη από την επίσκεψή μου. Ο γιατρός είναι πολύ φιλικός και σε κάνει να αισθανθείς άνετα.

male-avatar
Σπύρος Π
27/03/2019

Εξαιρετικός σε όλα, για ακομα μια φορά!!Ευχαριστώ για όλα γιατρε μου..

male-avatar
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τ
11/02/2019

Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή μου και πρότεινε αποτελεσματική θεραπεία για ένα χρόνιο θέμα. Ήταν εξαιρετικά φιλικός.

male-avatar
ΙΩΑΝΝΗΣ Α
08/02/2019

Πολυ καλη εντυπωση απο την πρωτη στιγμη.Ευδιαθετος αρκετα, κατι που βοηθαει για πρωτη επισκεψη. Σωστα καταρτισμενος, ωστε μπορεσε να αξιολογησει το προβλημα μου σωστα, να μου προτεινει λυση/θεραπεια αλλα να μου δωσει και συμβουλες γενικες.

male-avatar
Αντρεας Μ
30/01/2019

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον Αλεξανδρο. Φιλικος, προσιτος, ανθρωπινος, συζητησαμε το προβλημα μου και δωσαμε λυση. Για μενα περα απο την καταρτιση εχει μεγαλη σημασια οτι ειναι ανθρωπινος. Σας τον προτεινω!

female-avatar
Athena S
12/12/2018

Συνεπέστατος, άκρως επεξηγηματικός , αναλυτική παρουσίαση της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί, ενημέρωση για κόστος, ευγενικό/φιλικό προσωπικο, όμορφο περιβάλλον!Έκλεισα ήδη το πρώτο ραντεβού, μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη!

male-avatar
Γιώργος Κ
19/11/2018

Εξαιρετικός Γιατρός, αν και τον επισκέφτηκα πρώτη φορά, από τη πρώτη στιγμή που ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ασχολήθηκε συνολικά με το πρόβλημα μου.... μπράβο σας ευχαριστώ πολύ.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα....

female-avatar
Κωνσταντούλα Κ
01/11/2018

Εξαιρετικός! Έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και με πείραζαν τα πάντα, κατάλαβε αμέσως τί είχα και μέχρι τώρα η θεραπεία που μου πρότεινε πάει καλά και έχεις το θάρρος να τον ρωτήσεις τα πάντα. Τον ευχαριστώ πολύ και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!

male-avatar
Ιωάννης Μ.
04/10/2018

Αν και η θεραπεία της περιπτωσης μου μολις ξεκίνησε, εχω την αισθηση οτι θα υπαρχει καλο αποτέλεσμα. Ο γιατρος ειναι πολυ φιλικος και σε κανει να αισθανεσαι ανετα απο το πρώτο λεπτό.

female-avatar
Ολυμπία Χ.
13/03/2018

Επαγγελματίας γιατρός με όλη την σημασία της λέξης.

female-avatar
Μαρία Κ.
16/11/2017

Πολύ σοβαρός, ευγενικός και με χιούμορ, δεν αισθάνθηκα καθόλου άβολα και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον ασθενή."

male-avatar
Άγγελος Β.
27/10/2017

Ο Γιατρός είναι ευγενικός και με πολύ χιούμορ..και σου εμπνέει εμπιστοσύνη..Το ιατρείο καθαρό με καλή εξυπηρέτηση.Δεν περίμενα ούτε πέντε λεπτά στην αναμονή..Όλα στην ώρα τους..Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα..

female-avatar
Αθηνά Μ.
19/09/2017

Πολύ καλός ως άνθρωπος και η θεραπεία που μου έδωσε σωστή και άμεσα αποτελεσματική. Θα τον εμπιστευτώ και επόμενη φορά.

female-avatar
Σουλτάνα Χ.
15/09/2017

Ασχολήθηκε με την περίπτωση μου, σαφέστατος και αποτελεσματικός.

male-avatar
Βασίλης Τ
25/08/2017

Πολύ καλός γιατρός, σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

female-avatar
Κωνσταντίνα Κ
29/07/2017

Εμεινα ευχαριστημενη, εδωσε λυση στο πρόβλημα μου, κατανοητος, φιλικος με λιγα λογια αρτιος επιστήμονας!! Τον συνιστω ανεπιφύλακτα.

male-avatar
VASILEIOS T
22/06/2017

Ο κ. Σουμαλεύρης είναι ένας ιδιαίτερα σοβαρός και άρτια καταρτισμένος επιστήμονας.

male-avatar
θεοχαρης Γ
22/03/2017

Πολύ φιλικός νιώθεις άνετα με τον γιατρό είναι πολύ σημαντικό έλυσα το πρόβλημα μου με τον καλύτερο τρόπο ευχαριστώ

male-avatar
Ερρικος Τ
25/02/2017

Πολύ ευγενικός, ασχολήθηκε με την περίπτωση μου, μου έλυσε όλες τις απορίες και έφυγα με σαφή διάγνωση. άμα ξαναχρειαστώ κάτι είναι ο πρώτος που θα επιλέξω!!!

female-avatar
Μαρίνα Κ
10/02/2017

Από τους καλύτερους γιατρούς που έχω επισκεφθεί! Ευγενικός, προσιτός, επεξηγηματικός, σαφής, εμπνέει εμπιστοσύνη και κάνει τον ασθενή να αισθάνεται άνετα! Συγχαρητήρια!!!

Επικοινωνείστε μαζί μας

210 213 4454