Please enable JS

Laser Fractional NDYAG

Laser Fractional NDYAG

Αισητική Δερματολογία

Το Laser fractional NDYAG θεραπεύει με ακρίβεια περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες λέιζερ, οι οποίες διεισδύουν και κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, στο χόριο, δηλαδή το ενεργό δέρμα, για να εξαλείψουν τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του κατεστραμμένου δέρματος κάνοντάς το φρέσκο, λαμπερό και υγιές.
Έχει την δυνατότητα να καταστρέφει από το 5 έως 50% της επιφάνειας του δέρματος, αφήνοντας το υπόλοιπο ανέπαφο με αποτέλεσμα να επουλώσει γρήγορα την περιοχή στην οποία έγινε η θεραπεία. Η εξαιρετική ακρίβεια της εφαρμογής κάνει τις θεραπείες ασφαλείς ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός, το στήθος, και τα χέρια.
Τα αποτελέσματα είναι τα άμεσα και τα προοδευτικά. Αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία το δέρμα θα είναι

πιο λαμπερό και λευκό. Μέσα στους τρείς έως έξι μήνες οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος συνεχίζουν την ανανέωση των κυττάρων. To Dermtherapy είναι το ιατρείο που χρησιμοποιεί το κορυφαίο μηχάνημα laser στον κόσμο, το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως για την ανάπλαση και ανανέωση επιδερμίδας. Ο κατάλληλα εξειδικευμένος δερματολόγος Αλέξανδρος Σουμαλεύρης, με πλούσιο ερευνητικό έργο σε όλο το φάσμα της δερματολογίας και της δερματοχειρουργικής και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό εφαρμόζουν με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο laser.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Discovery Pico Plus Laser πατήστε εδώ.

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Πως δρα το Laser Fractional NDYAG;
Το Laser Fractional NDYAG εκπέμπει μια ακτίνα υψηλής έντασης φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και μεταφέρει συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας που κατευθύνεται σε συγκεκριμένο στόχο όπως είναι το αγγείο.
Είναι άμεσο το αποτέλεσμα της θεραπείας;
Το αποτέλεσμα είναι άμεσο.
Ποιές οι παρενέργειες της θεραπείας;
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες παρενέργειες εκτός απο ένα ερύθημα που εμφανίζεται και το οποίο υποχωρεί εντός 1-2 εβδομάδων.
Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα της θεραπείας;
Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και τα αγγεία που θεραπεύθηκαν δεν επανεμφανίζονται ποτέ.
Πως λειτουργεί το Discovery Pico Plus στην ανάπλαση της επιδερμίδας;
Το Discovery Pico Plus Laser συνδυάζοντας την επαναστατική τεχνολογία του fractional και τον παλμό σε picosecond, διοχετεύει την ενέργεια με μικροσκοπικές δεσμίδες φωτός σε χρόνο picosecond στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και οι ακτίνες του ανοίγουν στην επιφάνεια διόδους που μοιάζουν με τελίτσες. Με τον τρόπο αυτό διεγείρονται οι μηχανισμοί ανάπλασης του δέρματος και ξεκινάει ταχύτατα η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι μια ανανεωμένη επιδερμίδα, ενώ προοδευτικά το πρόσωπο γίνεται πιο σφριγηλό και νεανικό.
Τα πλεονεκτήματα του Discovery Pico Plus Laser σε σύγκριση με τα άλλα laser της αγοράς.
Το Laser επιτρέπει να χρησιμοποιούμε την υψηλότερη δυνατή ενέργεια και να στοχεύουμε σε μεγαλύτερο βάθος επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην ανανέωση της επιδερμίδας και μας εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια, μικρότερο χρόνο αποθεραπείας και λιγότερο πόνο καθώς το δέρμα έρχεται σε μικρότερο χρόνο επαφής με τις ακτίνες του laser. Έτσι καταφέρνει να βελτιώσει τις ρυτίδες λειαίνοντάς τες, τον χρωματικό τόνο του δέρματος, την υφή του δέρματος και τα σημάδια της γήρανσης εξαφανίζονται. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Πως θα είναι το δέρμα μετά την συνεδρία;
Μετά τη θεραπεία το δέρμα είναι κοκκινισμένο για τις πρώτες 12 ώρες. Η σύνθεση του κολλαγόνου ξεκινάει αμέσως και ολοκληρώνεται ακόμη και 6 μήνες μετά τη θεραπεία.
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται με το Discovery Pico Plus;
Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για μια θεραπεία εξαρτάται από το μέγεθος, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται το δέρμα. Οι επισκέψεις επαναλαμβάνονται 2 έως 4 φορές, σε απόσταση τριών εβδομάδων μεταξύ τους. Με την τεχνολογία όμως PICO κάνετε ακριβώς τις μισές συνεδρίες από ότι με οποιοδήποτε Qswitch laser και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κι’όλας συνεδρία.
Προφυλάξεις.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποφυγή του ήλιου, η χρήση αντιηλιακής κρέμας την ίδια κιόλας ημέρα και η πολύ καλή ενυδάτωση της περιοχής.
Επικοινωνείστε μαζί μας

210 213 4454